ANNET

Bønnemøter

Hver mandag er det bønnemøte på ungdomsrommet kl 18. Enkelt i formen med fokus på å be sammen med og for hverandre.

Gled dere alltid i Herren! Igjen vil jeg si: Gled dere! La alle mennesker få merke at dere er vennlige. Herren er nær. Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk. Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus.

Fil.4:4

Internasjonal Cafe

Internasjonal kafe er at arbeid som Froland Normsjon har drevet siden 2005. Vi ønsker å integrere flyktninger og folk som kommer fra andre land og være med å skape et godt sosialt nettverk. Samtidig ønsker vi at de skal bli kjent med Froland Menighetssenter og vår kristne virksomhet. Internasjonal kafe har presentert en lang rekke land på kafekvelder og vi har temamøter, konserter og fester.

Vi drar og mye på tur sammen. De siste årene har vi vært både til Granestua, Stølsvika og Jomåsknutene, og flere turer vil det bli. Froland kommune har sagt ja til å ta imot nye flyktninger, og vi håper å kunne være med på ta godt mot dem.

Vi er en grupper på ca 10 personer som er med å planlegge de arrangementer og turer har, ca. 1 gang i måneden.

Kontaktperson er:
Arnfinn Landsverk
Tlf.92020325

Torsdagsmøtene

NMS og NLM vil fortsette med å ha sine møter på torsdagene, med møtestart vanligvis kl.1930.
Møtene har misjonsfokus, og er beregnet på voksne.

Språkcafe

Språkcafe er et nytt tilbud som finner sted alle tirsdager fra kl.18-1930. Dette er et treffsted for alle som ønsker å praktisere og lære norsk.

Her treffes man i en uformell setting og snakker norsk, kanskje gjennom å ta frem aviser, spille spill, eller bare snakke om hvordan man har det. Den hverdagslige praten er i fokus, og «lærerne» er frivillige som stiller opp for å bare snakke norsk.

Velkommen til et hyggelig fellesskap!

Kontaktperson:

Ardis Dalsmo

Tlf: 907 57 959

Seniorturer

Vil du være med på tur? «Vi over 60» arrangerer turer på mandager (du under 60 er også hjertelig velkommen). Trivelige turer som går på vei, sti og kanskje litt utenom sti. Turene går i normal gangfart, du trenger ikke være i superform.

Vi har oppmøte på Menighetssenteret kl.11.00. Kjører så til utgangspunktet for turen, betaler kr.20,-pr.tur til den sjåføren du kjører med. Dersom regnvær, ikke tur. Kaffepausen er viktig, så ta med mat, drikke og sitteunderlag. Ord for dagen i pausen.

Turene varer 2-3 timer. Oversikt er utlagt på Froland folkebibliotek og på Menighetssenteret.

Pusterommet

Hver første mandag i måneden er du velkommen til Mjølhusmoen kapell kl.20.00!

En time er satt av til stillhet og refleksjon.

Vi tenner lys, leser en bibeltekst og lytter til musikk.

Det blir mulighet for en prat over en tekopp etterpå.

Kontaktperson:

Else Marie Treldal

Tlf: 489 94 436

Livsnære grupper

Ønsker du å være med i et mindre fellesskap, eller en mindre gruppe? Da er livsnære grupper noen for deg.

Livsnære grupper er grupper på 5-7 personer som samles i hjemmene hos hverandre. Fokuset er samtale om hverdagen og livsnære tema over en kopp kaffe. Det finnes egne damegrupper, egne mannegrupper, og blanda grupper det går an å være med i.

Besøkstjenesten

Ønsker du besøk av en besøksvenn?

En besøksvenn kan komme hjem for en prat, kan bli med på en gåtur, kan ta en tur på butikken sammen med deg, eller annet.

Ønsker du å bli en besøksvenn kontakt:

Else Marie Treldal

Tlf 489 94 436