BARNE OG UNGDOMSARBEID

Familiefredag

Familiefredag er et lavterskel tilbud for HELE familien, i alle kombinasjoner og varianter, unge som voksne.

Skjer på fredager (se kalender under arrangementer) fra kl. 17:00 - 1830.

Familiefredag ønsker å inkludere og skape fellesskap, og ha masse moro!

Kveldene starter kl.17 med at vi spiser mat sammen. Etter en god matøkt blir det korsang (familiekoret) for de søm ønsker det, og for de som ikke ønsker å synge blir det en aktivitet av en eller annen slag.

Med jevne mellomrom opptrer vi med koret, hovedsakelig i Froland, men av og til andre steder også.

​Velkommen til liten og til stor!

Familifredag facebook-gruppe

Froland Soul Children

Froland Soul Children er et barnekor i regi av Froland menighet. Eller, egentlig er vi to kor:

• Froland Soul Kids, for barn fra 1.-4.klasse.

• Froland Soul Children, for barn fra 5.klasse og oppover.

Vi øver på menighetssenteret onsdager fra kl. 17.30-18.15 (Pre-SC), og kl. 18.30-19.30 (SC). Øvelsene følger skolens ferier.

Her er alle barn velkomne, og det er bare å møte opp hvis man er nysgjerrig på om dette kunne være noe:-)

Dirigent er Kristin Ljosland, og Geir B. Grande og Ingrid Smith Pedersen med som ledere og musikere.

Vi vil synge mange kule og fengende sanger og ha fokus på å ha det gøy med musikken sammen med andre.

Soul Children er Norges største korbevegelse med over 200 kor for barn og ungdom rundt om i landet.

Se gjerne www.soulchildren.no for mer info.

Froland Soul Children på Facebook

UK Junior

Uk Junior er for alle 5.-7.klassinger, og foregår på fredagene.

En Uk junior kveld skjer på fredager (se kalenderen under arrangementer) og byr på spennende program  i form av forskjellige aktiviteter som klatring o.l, andakt, musikk og kiosk.

På disse kveldene vil det ofte være ungdom fra UK (Unge Kristne) som er med å bidrar i form av musikk og sang og aktiviteter.

UK Junior

Uk Junior er for alle 5.-7.klassinger, og foregår ca 1 lørdag i måneden kl 17:00-19:00.

En Uk junior kveld skjer på lørdager (se kalenderen under arrangementer) og byr på spennende program  i form av forskjellige aktiviteter som klatring o.l, andakt, musikk og kiosk.

UK-Unge Kristne

Tilbud for de i 8-klasse og oppover, mye moro som skjer i helgene på menighetssenteret!

For oppdatering av programmet, følg oss på facebook.

KRIK

Foruten mange spennende turer og aktiviteter har KRIK faste treninger i Frolandshallen annenhver tirsdag fra klokken 20-21. Her er det bare å stille opp for dem som har lyst. Det er gøy!

Sjekk linken under for å få mer informasjon

KRIK Froland facebook-gruppe

Mandagsklubben

Mandagsklubben er for alle i 1.-4.klasse og skjer på mandagene (se kalender under arrangementer) fra kl.1730-1900. Mandagsklubben koster kr 50. Dette dekker mat og materiell hver gang.

Hva gjør vi?

• Vi hører litt om det som står i bibelen.

• Vi har noen fellesleiker

• Vi har mange gilde aktiviteter

Noen av aktivitetene:

Klatring, fjernstyrte biler, sykling, bordtennis, biljard, spill, fotball, forming, aking m.m.

Pris: Medlemskapet koster 50,- pr semester

Kontaktperson: Ingrid B. Landa  Tlf: 95 93 39 79

NB!!! Viktig at ingen barn blir stående å vente lenge på å bli hentet.