BARNE OG UNGDOMSARBEID

Familiefredag

Familiefredag er et lavterskel tilbud for HELE familien, i alle kombinasjoner og varianter, unge som voksne.

Skjer på fredager (se kalender under arrangementer) fra kl. 17:00 - 1830.

Familiefredag ønsker å inkludere og skape fellesskap, og ha masse moro!

Kveldene starter kl.17 med at vi spiser mat sammen. Etter en god matøkt blir det korsang (familiekoret) for de søm ønsker det, og for de som ikke ønsker å synge blir det en aktivitet av en eller annen slag.

Med jevne mellomrom opptrer vi med koret, hovedsakelig i Froland, men av og til andre steder også.

​Velkommen til liten og til stor!

Familifredag facebook-gruppe

Froland Soul Kids/Froland Soul Children

Froland Soul Kids er for barn fra 1.-4.klasse.

Vi øver annen hver onsdag(partallsuke) fra 17.30-18.30. Øvelsene følger skolens ferier.

Her er alle barn velkomne, og det er bare å møte opp hvis man er nysgjerrig på om det kunne være noe.

Dirigent er menighetspedagog Marie Kvalbein-Olsen, og organist Ingrid Smith Pedersen er med som leder og musiker.

Froland Soul Chidren er for barn fra 5. klasse og oppover. Vi øver på Menighetssenteret annenhver onsdag (oddetallsuker) fra kl. 17.30-18.30 Øvelsene følger skolens ferier.

Vi synger synger kule og fengende sanger. Vi øver oss på å bruke stemme og pust riktig, synge flerstemt, solo og i grupper. Det er også viktig for oss med lek og moro, og vi ønsker at dette skal være et sted der vi kan lære mer om den kristne tro.

​Soul Children er Norges størst​e korbevegelse med over 200 kor for barn og ungdom rundt om i landet.

Se gjerne www.soulchildren.no for mer info.

Froland Soul Children på Facebook

UK Junior etter skoletid

UK junior etter skoletid er for alle 5.-7.klassinger.

Dette er annen hver mandag (oddetallsuke) kl.14.30-16.30.

Her er det  andakt, aktiviteter og mulighet for å kunne gjøre lekser.

Vi vil også ha salg av mat.

Hovedledere er Barne - og ungdomsarbeider Hanne Omdal og menighetspedagog Marie Kvalbein-Olsen

Følg oss gjerne på

UK junior etter skoletid på Facebook

her vil det komme info ang påmeldinger og ulike aktiviteter.

UK-Unge Kristne

Tilbud for de i 8-klasse og oppover.

Vi møtes annen hver onsdag (oddetallsuke) kl.19-21.30.

Følg oss på facebook: UK Froland.

Mandagsklubben

Mandagsklubben er for alle i 1.-4.klasse og skjer på mandagene (se kalender under arrangementer) fra kl.1730-1900. Mandagsklubben koster kr 50. Dette dekker mat og materiell hver gang.

Hva gjør vi?

• Vi hører litt om det som står i bibelen.

• Vi har noen fellesleiker

• Vi har mange gilde aktiviteter

Noen av aktivitetene:

Klatring, fjernstyrte biler, sykling, bordtennis, biljard, spill, fotball, forming, aking m.m.

Pris: Medlemskapet koster 50,- pr semester

Kontaktperson: Ingrid B. Landa  Tlf: 95 93 39 79

NB!!! Viktig at ingen barn blir stående å vente lenge på å bli hentet.