«Annerledesdugnad»

Nå begynner tilbygget som skal romme Menighetskontorene, virkelig å ta form. Bøylestad-Moen AS gjør en super jobb.

Det er bare en hake ved det hele. Den planlagte dugnaden innvendig i tilbygget lar seg dessverre ikke gjennomføre pga Coronasmittefaren. Dugnaden var viktig for å få ned byggekostnadene. Derfor har styret for Menighetssenteret og byggekomitéen besluttet å leie inn Bøylestad Moen AS til også å ferdigstille mye av det innvendige arbeidet for at Menighetskontoret skal kunne flytte inn til avtalt tid. Men det betyr igjen større kostnader for Menighetssenteret, beregnet til kr. 260.000.

Vi vet at det er mange som er glad i Menighetssenteret og virksomheten der, ikke minst kjenner vi ekstra sterkt på det nå som vi ikke har anledning til å møtes.

Derfor tør vi være frimodige og invitere til en annerledes dugnad, denne gangen med å gi en gave som skal være med å dekke ekstrakostnadene slik at virksomheten ved senteret kan gå som vanlig når vi starter opp igjen.

Vi minner om at gaver til frivillige organisasjoner gir skattefradrag på selvangivelsen. Kontonummeret til Menighetssenteret er 2801 12 22511. Du kan også vippse til 505866.

Blir du med på denne annerledesdugnaden?

Vi håper det😊.

Hilsen styret for Menighetssenteret og byggekomitéen.