Annerledesdugnaden 2020

«ANNERLEDESDUGNADEN 2020»

Tenk at det er mulig å kunne ha en så vellykket dugnad i denne corona-tiden! TUSEN TAKK for gavene som allerede er kommet inn, det kommer virkelig godt med!

Kostnadene er fortsatt høyere enn først antatt, så kto. nr. 2801 12 22511 og vipps nr. 505866 gjelder fortsatt om noen flere ønsker å bidra.

Takk også til dere som stilte opp torsdag og fredag forrige uke, slik at bygget ble ferdig malt med to strøk! Fantastisk!

BøylestadMoen AS står på med mange dyktige håndverkere slik at framgangen er stor, med kvalitet av ypperste klasse.

Det er mange av oss som er dypt rørt og imponert av viljen til å bidra til denne "annerledesdugnaden"!

Så gleder vi oss til vi igjen kan samles på Menighetssenteret, men frem til det - Ta vare på hverandre!

Hilsen styret og byggekomitéen