Coronaviruset - Arrangementer avlyses!

Det er nå besluttet at vi avlyser alle gudstjenester de neste to søndager. Vi vil komme tilbake fortløpende med evt ny informasjon.

Den norske kirke ønsker å bidra til i størst mulig grad å forsinke og begrense spredningen av koronaviruset. Derfor har biskopen i Agder og Telemark besluttet at gudstjenestene de to neste helgene, 15. og 22.mars, avlyses. Familier som skal ha dåp, får tilbud om dåpsseremoni enkeltvis.

Når det gjelder alle andre samlinger og aktiviteter i menighetene i Arendal prosti, avlyses disse frem til påske.

Vi kommer tilbake til mer informasjon om gudstjenester og seremonier i tiden fremover.

Siste innlegg

Se alle

AVLYST SØNDAGSMØTE

Oppdatering fra kommunen i dag viser at mellom 20 og 30 personer er satt i karantene i Froland. Situasjonen er med andre ord svært uoversiktlig. Derfor har styret på Menighetssenteret besluttet å avl