Drive In Gudstjenesten var en suksess!

DRIVE IN gudstjeneste.

Hele 81 biler med ulikt antall passasjerer møtte fram til den historiske Drive In gudstjenesten ved Froland Menighetssenter 1. påskedag. Det var gjennom et samarbeid mellom styret for Menighetssenteret og staben ved Menighetskontoret at dette kom i stand på kort varsel. Det var nemlig flere som hadde gitt uttrykk for at de savnet fellesskapet i disse coronatider.

Øystein Vaaje holdt talen, mens organist Ingrid S Pedersen og Nina Byttingsmyr sørget for nydelig musikk. Dyktige forsangere var som alltid Marianne Kleppenes og Terje Solheim.

Øystein hadde satt denne overskriften på sin tale: «Fra angst via håp til tro.» Visst er frykten vi opplever reell, vi er omgitt av farer på alle kanter. Vi som tror på Jesus slipper ikke unna. Og sikkert er det at vi alle skal dø en gang. Men – døden har mistet sitt grep. 1. påskedag var graven tom. Kristus er oppstanden. Kjærligheten fra Gud i Kristus har overvunnet døden. Påsketroen gir oss dermed et håp som holder, både i liv og død. Vi er nemlig blitt arvinger til Guds evige rike. Ja, Kristus er sannelig oppstanden. Frykt derfor ikke mere.

Øystein hadde også trykt opp et program for gudstjenesten, dette ble delt ut til alle i bilene slik at det var lett å følge med. Et par gåter for barna var det også funnet plass til.

Gudstjenesten ble avsluttet med salmen «Deg være ære, Herre over dødens makt» og velsignelsen.

Gildt var det at Frolendingen var med oss og sendte live på sin Facebookside. Der kan du nå gå inn og se hele gudstjenesten på nytt eller for første gang.