Påmelding til gudstjeneste 2. søndag i advent

Til søndag er det gudstjeneste på Froland menighetssenter kl. 11:00. Denne gudstjenesten vil ha et barnevennlig preg. Vi tenner to adventslys, synger og hører om Jesus.

Grunnet smittevernstiltak har vi bare lov til å være 50 personer tilstede, og nå vil vi prøve oss med å ta påmelding i forkant. Påmelding gjøres i skjemaet nedenfor, der det må legges inn navn og tlf. nummer til alle som meldes på. Det går an å melde på flere personer, for eksempel alle fra en husstand, i samme påmelding. Den som melder på får en bekreftelsesmail, og via link i denne er det også mulig å gjøre endringer dersom noen skulle bli forhindret fra å komme. Påmelding/endring stenges søndag kl 09.00, men det vil fremdeles være mulig å komme uanmeldt hvis det er plass.

Får dere ikke til å melde på, så ring menighetskontoret!

Da sees vi, i hvert fall noen!

Siste innlegg

Se alle

Gudstjenester avlyst i uke 1 og 2

Pga koronasituasjonen er gudstjenestene i Froland kirke 10. og 17. januar avlyst. Vi ber om bedre tider og håper vi er tilbake i uke 3. Info kommer her på hjemmesiden og på facebook.