Julekonsert i Mykland Kirke 13.desember!

"I støvet fødes freden" - en julekonsert med Ôsterhuus.

Ôsterhuus er et band fra Grimstad, som spiller salmer og noen egne låter. De ønsker å gi deg en litt annerledes julekonsert med nye og gamle sanger, i egne arrangementer. Med stor variasjon både musikalsk og innholdsmessig fra det stille og sarte til fengende låter med masse trøkk, håper Ôsterhuus å kunne gi publikum en konsert som beveger.

I flotte og intime Mykland kirke håper Ôsterhuus å kunne dyppe tilhørerne i julestemning.

Ôsterhuus består av:

Vokal: Linn Kronheim, Tora E. Bjørknes Grande, Erling Jakobsen, Jennie Hørte Vigsnes, Sindre Hørte Vigsnes

Band: Geir Bjørknes Grande-gitar, Kjetil Høyer Jonassen-keyboard,

Kjell-Håkon Aalvik-trommer, Morten Laukvik-bass.

Konferansier: Ørjan Kronheim

Lyd: Trond Magne Teistedal

Konserten vil ta 125 personer, så her er det lurt å være tidlig ute med å bestille billetter. Billettene vil være tilgjengelig for nettbestilling, eller de kan kjøpes på Joker i Mykland eller Froland bibliotek.

Her er link for nettbestilling:

Siste innlegg

Se alle

Gudstjenester avlyst i uke 1 og 2

Pga koronasituasjonen er gudstjenestene i Froland kirke 10. og 17. januar avlyst. Vi ber om bedre tider og håper vi er tilbake i uke 3. Info kommer her på hjemmesiden og på facebook.