Lys Våken – adventsnatt i kirken

Froland menighet arrangerer ”Lys Våken – adventsnatt i kirken” sammen med mange menigheter i Den norske kirke. Vi har invitert alle våre 11-åringer til å feire at kirken går inn i et nytt år og at adventstiden er i gang. 11-åringene samles sammen med noen unge ledere og noen voksne ledere til overnatting i kirken vår.

Helga 30. november til 1. desember er det lys våken og det er for 11-åringene. Da skal vi overnatte og det vil bli et uforglemmelig kirkedøgn. Tenk å våkne opp til orgelbrus. Gå på skattejakt i kirken. Eller spise pizza på galleriet? Det blir et døgn med mye gøy og lek. Her vil 11-åringene lære mer om advent, kirken og erfare at kirken er til for dem.

Påmelding til Kristin Hallandvik Svendsen. telefon: 48 21 61 62 e-post: kristin.svendsen@agderkirken.no