Medarbeiderfest 11.nov kl 19.30!

Oppdatert: 7. nov. 2019

PS PS !!

Påmeldingen til Medarbeiderfesten har gått over all forventning. Så nå er dessverre kapasiteten på kjøkken/middag til medarbeiderfesten «sprengt» og bestillinger av mat er foretatt. Vi kan derfor ikke ta imot flere påmeldinger nå.. Vi gleder oss til mandag og håper de som hadde lyst allerede er påmeldt😊 Hilsen styret.

Til alle som bidrar på Froland Menighetssenter!

For å takke alle dere som bidrar med flott innsats på Menighetssenteret så inviterer vi til Medarbeiderfest 11.november kl 19.30.

Vi starter med middag, og på menyen står langtidsbakt ytrefilet med diverse godt tilbehør og en smakfull dessert. Resten av kvelden blir det blant annet en hilsen, sang og musikk, bildeserie fra aktivitetene våre og en quiz. Og, ikke minst, rikelig med tid til prat rundt bordene.

Påmelding til Frode Sørensen på SMS til 908 88 171, eller e-post til frode@pollen.no