SØNDAGSMØTE 21. JUNI KL.11

Førstkommende søndag kan vi endelig samles til søndagsmøte igjen. Vi er så heldige å få besøk av Kristine Lauvrak fra Misjonskirken som vil tale til oss. Aud Voie Grønlund med venner og band blir med. Det blir som vanlig opplegg for barn og unge, denne gangen med fotball ute og klatrevegg inne - i tillegg til søndagsskole. På grunn av smittevernregler kan vi maks være 180, så det blir registrering ved ankomst. Vi tar i bruk både storsal, lillesal og kafé for å sikre nødvendig avstand.

Vi håper å se DEG🙂på Menighetssenteret denne søndagen etter at vårt flotte senter har vært mer eller mindre nedstengt i 3 måneder. Har du symptomer på forkjølelse/luftveisinfeksjon, må vi dessverre be om at du blir hjemme😢.