SANG OG MUSIKK

Froland Soul Children

Froland Soul Kids

Froland Soul Kids er for barn fra 1.-4.klasse.

Vi øver annen hver onsdag(partallsuke) fra 17.30-18.30. Øvelsene følger skolens ferier.

Her er alle barn velkomne, og det er bare å møte opp hvis man er nysgjerrig på om det kunne være noe.

Dirigent er menighetspedagog Marie Kvalbein-Olsen, og organist Ingrid Smith Pedersen er med som leder og musiker.

Froland Soul Children

Froland Soul Chidren er for barn fra 5. klasse og oppover. Vi øver på Menighetssenteret annenhver onsdag (oddetallsuker) fra kl. 17.30-18.30 Øvelsene følger skolens ferier.

Vi synger synger kule og fengende sanger. Vi øver oss på å bruke stemme og pust riktig, synge flerstemt, solo og i grupper. Det er også viktig for oss med lek og moro, og vi ønsker at dette skal være et sted der vi kan lære mer om den kristne tro.

​Soul Children er Norges størst​e korbevegelse med over 200 kor for barn og ungdom rundt om i landet.

Se gjerne www.soulchildren.no for mer info.

Froland Soul Children på Facebook

Babysang

Babysang er for alle babyer med mor/far/foresatte og foregår hver onsdag fra kl.1100-1300 på Menighetssenteret (Ungdomsrommet).

Samlingen starter med 30 minutter sangstund, og deretter spiser vi nistepakka vår sammen.

Pris pr. semester kr 100,- pr. familie

Menighetspedagog Marie Kvalbein-Olsen leder samlingen.

Velkommen skal dere være!

Babysang facebook-gruppe

Music friends

Music Friends startet opp for ca. 2 år siden og er 5 seniorer som øver på Menighetssenteret annenhver tirsdag formiddag.

Gøran Dalman spiller flygel/piano, organist i Den svenske kyrkan. Torfinn Skarli spiller knappetrekkspill, har spilt trekkspill siden han var 8 år. Torfinn Selås spiller fiolin – har spilt i mange år bl.a. i Sørlandet spelemannslag. Knut Stian Lia spiller fiolin, multimusiker, spiller fiolin som pensjonist.
Åsulv Lyngroth spiller pianotrekkspill, begynte å spille som pensjonist og er også leder for Music Friends.

Vårt repertoar består av 100 sanger, som vi har laget et sanghefte til, 50 sanger fra bedehusland og 50 sanger fra Mads Bergs skolesangbok, pluss noen melodier i tillegg. Vi har spilt til allsang på menighetssenteret og på sykehjemmet.

Vårt tilholdssted er menighetssenteret og vi ønsker å bidra der og på sykehjemmet,
når det blir aktuelt. I utgangspunktet ønsker vi å spille til allsang, men noen instrumentale nr. kan også være aktuelle.