SANG OG MUSIKK

Froland Soul Children

Froland Soul Children er et barnekor i regi av Froland menighet. Eller, egentlig er vi to kor:

• Froland Pre-Soul Children, for barn fra 1.-4.klasse.

• Froland Soul Children, for barn fra 5.klasse og oppover.

Vi øver på menighetssenteret onsdager fra kl. 17.30-18.15 (Pre-SC), og kl. 18.30-19.30 (SC). Øvelsene følger skolens ferier.

Her er alle barn velkomne, og det er bare å møte opp hvis man er nysgjerrig på om dette kunne være noe:-)

Dirigent er Kristin Ljosland, og Geir B. Grande og Ingrid Smith Pedersen med som ledere og musikere.

Vi vil synge mange kule og fengende sanger og ha fokus på å ha det gøy med musikken sammen med andre.

Soul Children er Norges største korbevegelse med over 200 kor for barn og ungdom rundt om i landet.

Se gjerne www.soulchildren.no for mer info.

Babysang

Babysang er for alle babyer og barn opptil 4 år, med mor/far/foresatte og foregår hver torsdag fra kl.1100-1300 på Menighetssenteret (Ungdomsrommet).

Samlingen starter med 30 minutter sangstund, og deretter spiser vi nistepakka vår sammen.

Pris pr. semester kr 100,- pr. familie

Velkommen skal dere være!

Babysang facebook-gruppe

Kor Gla

Kor Gla er et kor for sanglade voksne og har sine øvelser på Menighetssenteret

Music friends

Music Friends startet opp for ca. 2 år siden og er 5 seniorer som øver på Menighetssenteret annenhver tirsdag formiddag.

Gøran Dalman spiller flygel/piano, organist i Den svenske kyrkan. Torfinn Skarli spiller knappetrekkspill, har spilt trekkspill siden han var 8 år. Torfinn Selås spiller fiolin – har spilt i mange år bl.a. i Sørlandet spelemannslag. Knut Stian Lia spiller fiolin, multimusiker, spiller fiolin som pensjonist.
Åsulv Lyngroth spiller pianotrekkspill, begynte å spille som pensjonist og er også leder for Music Friends.

Vårt repertoar består av 100 sanger, som vi har laget et sanghefte til, 50 sanger fra bedehusland og 50 sanger fra Mads Bergs skolesangbok, pluss noen melodier i tillegg. Vi har spilt til allsang på menighetssenteret og på sykehjemmet.

Vårt tilholdssted er menighetssenteret og vi ønsker å bidra der og på sykehjemmet,
når det blir aktuelt. I utgangspunktet ønsker vi å spille til allsang, men noen instrumentale nr. kan også være aktuelle.

Musikkverksted

Vi arrangerer musikkverksted for barn og ungdom i forbindelse med enkelte arrangementer på menighetssenteret. Stikk Innom under Barne- og ungdomsarbeid/Unge Kristne, og Festivalhelg under Happeninger.